Fitt, Szép & Sikeres

2015\06\28 hblanka

Megkapni a VÁLASZT a feldobott kérdésre

Korábban már leírtam, hogy ha én megfelelő helyen akarok dolgozni, akkor megkapom a legmegfelelőbbet :) A belvárosi szalon, ahol személyi edzéssel-alakformálással foglalkoztam, sajnos 2015 tavaszán azonban már adott új feladatot, kihoztam belőle, amit lehetett és fejlődni akartam. Tudtam (a sorozatos jelekből és az érzéseimből), hogy búcsúznom kell. De hova tovább?? Voltak elképzeléseim, hogy merre menjek a vendégkörömmel, de nem tisztán láttam át mit akarok. 

Ekkor úgy döntöttem, nem fogok görcsösen üzlethelyiséget keresni, inkább kihelyezem a kérdésem a térbe és hadd jöjjön a válasz magától :) Minden nap, ha jöttek a jelek, hogy új hely után kell néznem, pl. összevesztünk a kollégákkal, csírájában elfojtottam a "kell"-érzést és emlékeztettem magam, hogy a válasz lassan érkezik, még kiforr, és jön.

Alapvetően szalonban gondolkoztam, de nem tudtam hol, mekkorában, milyen értékben, kivel, és így tovább. Csak annyit tudtam, hogy az eszköztár fejlesztése, a nagyobb hely edzéshez és a nívósabb hely a kezelésekhez szükséges lesz - de vajon ki tudom-e termelni?! Néhány helyet megnéztem, volt ahol már majdnem meg is állapodtunk - de mindig úgy alakult, nem költöztünk. De türelmesen vártam a választ, nem aggódtam.

És akkor jött az a bizonyos éjszaka. Hajnali 1 fele felriadtam, és TUDTAM. Tisztán láttam magam előtt egy bizonyos edzőterem képét, ahol régebben órákat adtam. A jelenlegi szalontól nem messze volt (így a vendégkör áttelepítésének problémája nem merült fel). Mivel konditerem volt, így az eszköztár bővítésével már nem kell foglalkozni, és mivel volt egy szép kis kezelőhelyiség a termen belül, tudtam, hogy a kezeléseknek is jó helye lesz. Egyedül egyen kellett túllépnem: nem önálló üzlethelyiségen leszek, hanem megint csak edzőteremben.

Ezen azonban -érdekes módon- egy percig sem töprengtem, hiszen az elmúlt évben már vállalkozóvá váltam, önálló tervekkel, célokkal, marketinggel és munkával - vagyis a helyet leszámítva az "önállóság" megmarad, ezt tudtam. 

Akkor ott hajnalban elkapott az a bizonyos érzés, hogy EZ MOST HELYES ÚT. Aki szokta "használni" az intuícióját, az ismeri: az érzés, mikor nem tévedhetsz. Szinte reggelig nem tudtam aludni.

Másnap azonnal felhívtam az edzőterem tulajt, aki jókedvűen, kedvesen köszöntött, emlékezett rá, és szuper-bérleti díjról beszélt. Bevallom, megnéztem még 4-5 edzőtermet, ami hasonló feltételekkel rendelkezett, de végül maradtam az első verziónál. 

A vendégköröm elégedett, bővül, és kondiban fejlődnek. Én is jó érzéssel megyek dolgozni, érezve hogy jó úton járok. Hát ennyi.

2015\06\28 hblanka

Kiszúrni egy EMBERT az arctalan hirdetések közül

2014 tavaszán saját vállalkozásba kezdtem, vibrotréning - személyi edzés szalont akartam, egy önálló kis helyiségen gondolkoztam, rengeteget nézelődtem a neten. Olyat akartam, ami nem túl drága, nem túl nagy, jó helyen van, és a tulaj rendes. Az utóbbit azért tartottam fontosnak, mert évekkel ezelőtt egy barátnőm alakformáló vállalkozása kezdett, és azt mondta: "A legfontosabb hogy olyan helyen vagyok, ahol jófej a tulaj, segít a vendégkör kialakításáan, jó árat mondott, de az első hónapokban még haladékot is adott..." Jó kis helyen is volt a lány meg a szalon sokáig, voltam nála én is, működött neki, tehát jó példa volt.

Amit a tulajról mondott, bennem nagyon megmaradt, és mivel kezdő vállalkozó voltam, rendkívül fontosnak tartottam, hogy a tulajdonos megértően, nyugodtan álljon a témámhoz, afféle "támasz" is legyen.

Többezer hirdetésen rágtam át magam, több helyet is megnéztem, mindig volt valami ami nem stimmelt. Aztán találtam egy hirdetést, átlagos leírással, semmikül-képekkel. De éreztem, hogy mennem kell. Meg is beszéltünk egy találkozót a tulajjal, és megnéztem a szalont. Minden szempontból megfelelt, és kibéreltem.

A szerződés kötés megkötése után beszélgettünk a tulajdonos hölggyel, akit életemben először láttam. Kiderült, hogy ezenkívül több szalonja is van a belvárosban. Kiderült, hogy abban az utcában is van egy szalonja, ahol az említett barátnőm évekkel ezelőtt dolgozott.

És kiderült, hogy ő az a szuper tulaj, akiről a lány anno annyit áradozott, hogy segítőkész, megbízható, megértő, stb. Szuper nem?? Több ezer hirdetés van a neten, melyben kiadó üzlethelységeket vagy részeket kínálnak, és én kiszúrtam azt akire szükségem volt... Pont azt. Pontosan egy évig dolgoztam is ott, a kapcsolatunk jó volt, sőt, rengeteget köszönhettem neki.

A tanulság nem az, hogy különleges képességekkel rendelkezem :) Hanem hogy ha valami igazán fontos, és görcs nélkül keresed a helyes választ, akkor az jönni fog.

Egyébként 1 év után továbbálltam, otthagytam ezt a szalont és hasonlóképp izgalmasan találtam meg a következő helyemet :)

2015\06\28 hblanka

A válaszok ott vannak a térben

 Szeretnék Nektek most egy nagyon izgalmas témáról írni, a döntésekről. A válaszokról. Én magam mérleg-jegyű vagyok, hihetetlenül sokat tudtam mindig töprengeni (sőt, már-már kattanásig zakatolni) egy-egy döntésen. Ez egyébként egy nagyon őrjítő dolog, mert ha van egy kérdés... és minden szempontot végigveszel... újra és újra átgondolod... majd elölről kezded, mert kitudja... szóval ez valami hihetetlen toporgásokat eredményez, szószerint blokkolva vagy, ledermedve. 

Szóval engem mindig ez idegesített legjobban magamban, és mindig higgadtan, de határozottan döntő ember akartam lenni, aki lehetőleg még egy emberöltőn belül képes választ adni arra, hogy a sárga vagy kék póló teszik-e jobban :)

Nos, az élet úgy hozta, hogy mióta anyuka lettem, majd vállalkozó, ezen a területen kénytelen voltam sokat változni, és ebben segítségemre volt, hogy nőtt a felelősség-tudatom (nem totojázhattam minden szaron), nőtt a feladataim száma (egyszerűen nem volt idő hosszan elmélkedni), és a legnagyobb segítség:

RÁJÖTTEM, HOGY A VÁLASZOK OTT VANNAK KÖRÜLÖTTEM, CSAK TÚLBONYOLÍTOTTAM ÉS NEM VETTEM ÉSZRE.

Sok-sok munkával jár, amíg az ember önismerete, hite, intuíciója stb. felfejlődik addig a pontig, hogy nem bonyolítja a dolgokat. Nemcsak munka (én pl. rengeteget meditáltam), de olyan életszituációk is segítenek eben, amikor már nincs tovább, csak a hit marad... de akkor és ott felismered a hit erejét, vagyis valójában a szakadék legalján is KAPSZ.

Szeretnék leírni 2 nagyon izgalmas példát, ami 2x, ugyanabban a szituációban hozott nekem érdekes (de helyes) választ az életben. A téma mindkét eseten az volt, hogy HOL (tehát konkrétan milyen helysiégben) dolgozzam, tartsak edzéseket.

1. felvonás: kiszúrni EGY TULAJDONOST a több ezer üzlethelység-hirdetés közül

2. felvonás: megkapni egy VÁLASZT, amire igazán szükséged van

 

 

2015\06\25 hblanka

Miért zavaró, ha sikeres a NŐ?

Aki ismer, tudja, hogy kamaszkorom óta a női szerepeket figyelem, kutatom, magam körül és általánosságban. Mikor 18 évesen túl voltam az első nagy fogyáson, megjött az önbizalmam, randizgatni kezdtem - tehát gyakorlatban is elkezdtem "nő lenni", akkor még inkább izgatott a kérdés:

mitől nő a nő, és mitől férfi a férfi? A hagyományos szerepek mennyire helytállóak?

Az érettségi évében 2x is kiolvastam a Tűsarkú cipőben hátrafelé c. könyvet (Cheryl Benard - Edit Schlaffer) és óriási hatással volt rám a sikeres, önmagával elégedett, kiteljesedett nő képe.

Jelenleg van egy fantasztikus, rugalmas munkám, amiben kiteljesedek és úgy érzem: utamon vagyok. Van egy csodálatos párom, aki nemcsak szimplán támogat, hanem inspirál, motivál, maximálisan TÁRS.

De mi van azokkal az élettörténetekkel, ahol a nő nem élheti meg ezt a csodás kiteljesedés-érzést?! Mivel nőkkel foglalkozom, rengeteg ilyet tapasztalatok - és egyébként nekem is kijutott az olyan kapcsolatból, ahol a női szerep egyet jelentett az alkalmazkodással.

De miért számol be erről sok nő?! Miért találjuk olyan zavarónak? Miért nem találta zavarónak a dédnagymamánk, hogy nem építhet önmegvalósító karriert? Miért okoz problémát egy erős, harcos nőnek, hogy megfelelő férfit találjon?

Az önálló, sikeres nő képe (és itt nem feltétlen gondolok a magas pozícióra, nagy fizetésre - inkább a saját útját járó, elképzelésekkel rendelkező nőre) még mindig zavaró.

A férfiaknak is - valamiért.

Nekünk is - valamiért.

Én úgy látom, hogy a NŐK, csupa nagy betűvel - és itt most mindegyikre gondolok, sokkal több energiával rendelkeznek, mint azt képzelik. A folyamatos alkalmazkodás, a hátország biztosítása nem igényel nagy energiát?! Dehogynem! Csakhogy felfedeztük: ezek az energiák más irányba is terelhetők. Elkezdtük megtapasztalni, milyen ha az energiánk egy részét saját elképzeléseinkbe fektetjük. Hmm, ez jó. Kis lelki ismeret furdalás, de alapvetően az érzés jó, tehát jó irányba haladunk. Ez lassú folyamat: nagyanyáink esetleg már tanultak, de nem feltétlen helyezkedtek el a szakmájukban. Anyáink már tudatosabban döntöttek ebben. Mi úgy érezzük, mindenre képesek vagyunk.

No de ott az a pici lelki ismeret furdalás, és ott a férfiak elbizonytalanodása: jó úton járunk-e? 

Én a mi lelki ismeretfurdalásunkra most nem szeretnék kitérni: számomra egyértelmű, hogy az ősi minták lebontása nem megy 1 perc alatt. Talán jönnek/jöttek megjegyzések arra vonatkozólag, hogy "nem vagyunk elég jó anyák". Teljesen, mindegy, ha elementáris erővel érzed az UTAD - akkor nem fogsz letérni róla, ezért az út megtalálása az igazán fontos feladat, és nem a lelki ismerettel harcolni.

De a férfiakat miért zavarja, ha sikeres egy nő?

Ezen rengeteget gondolkodtam, és minél jobban figyelem a terepet annál jobban látom: ha megvan a kölcsönös szeretet és tisztelet, illetve ha a férfi helyén van, akkor a párját támogatja. Sőt, inspirálja, húzza. Ha azonban a férfi el van bizonytalanodva valamelyik területén az életnek, akkor már "szükséges" védeni az erőviszonyokat, hangsúlyt fektetni rá.

Szomorú, mikor a párjuknál képzettebb, tanultabb, tehetségesebb nőket látok szép lassan "háttérbe vonulni", mert nem szeretné a férfit kellemetlen helyzetbe hozni. A nők alapvetően empatikusak, alkalmazkodás-készek: inkább ő görnyed meg és hátrál meg, mint hogy az ő általa választott FÉRFI kicsinek bizonyuljon. Ez bizony tapasztalat.

A sikeres nő nem azért zavaró, mert nem foglalkozik eleget a családdal, nem tart rendet, vagy nőietlen. (Sőt, ezek általában pont hogy nem igazak) Hanem mert olyan tükröt mutatnak a férfiaknak (és a többi nőnek), ami azoknak valamiért kellemetlen. A sikeres nő feje fölé ugyanis ez van írva:

ÉN ERRE VAGYOK KÉPES. ÉS TE?

És aki ezt nem szívesen olvassa, azt zavarja a női siker.

Blanka

 

2015\06\21 hblanka

Kitűnő bizonyítvány, gratulálunk!

Az elmúlt héten nagyjából minden szülő így vagy úgy reagált a bizonyítvány témára, sorra kerültek a "KITŰNŐ BIZI" posztok. Nekem még nem iskolás korú a gyerekem, ezért nem tudom, milyen érzés, amikor a gyerek kitűnő (biztos nagyon jó amúgy és meg is érdemli a gyerek a dicséretet és siker-élményt, ha már annyi munka van a háta mögött...) , ezért csak külső szemlélőként van egy röpke észrevételem a posztokkal kapcsolatban...

Számomra érdekes, hogy azok a szülők, akik év közben felháborodva szidják a "poroszos-kreativitást elnyomó-ősrégi iskolarendszert", év végén ugrándoznak örömükben, hogy gyerekük ennek a  rendszernek 100%-ban, kitűnően megfelelt. Ehhez én is gratulálok. Amúgy sokszor ez a reakció, mármint a poszt a kitűnő bizi képével, tökéletesen beleillik persze a család által képviselt "szuperek-vagyunk-kirakatba", ami egy tipikus nézz-rám-játék.

VISZONT van például olyan anyuka is, aki szuperül megfogalmazta az egész bizonyítvány-őrület lényegét - vagy legalábbis én maximálisan egyetértek vele:

"Ma este mondjátok el nekik, miért vagytok rájuk büszkék..... mert biztos vagyok benne, hogy sokuk szeretne a facebookon virítani, kitűnő bizivel! 

Néhány napja elöntötte a facebookot a kitűnő bizonyítványos fotók áradata. Vajon mennyire fusztrálja ez azokat a szülőket és gyermekeket, akik nem ilyen bizivel dicsekedhetnek?!
Négy gyerkőcöm hozott haza bizit, és mindre büszke vagyok! Két hármas, egy négyes, egy kitűnő. Büszke vagyok, mert van, amelyikük igazi közösségi emberke, csodálatosan rajzol, eszméletlen meglátásai és igazságérzete van, örülök, mert a két középső rengeteget fejlődött önmagukhoz képest öt év alatt, noha még mindig sok probléma van velük, de velük fontosabb teendőink vannak, ha szabad így fogalmaznom, majd jövőre javítunk. A legkisebb iskolás kitűnő, ő ezt tudatosan vitte, senki nem követelte meg, saját maga felé várja el év végén a könyvet. Viszont ő a leghisztisebb az öt manó közül. :D  Minden gyerek egyéniség, minden iskola más - ne akarjuk egyformává formálni őket!" 

Lájk ha neked is tetszik Szabina véleménye! :)

Blanka

 

2015\06\19 hblanka

A biztonságérzetről

Nemrég a legjobb barátnőimmel (akikkel gimi eleje óta, vagyis kb. 12 éve) ültünk össze egy kis délutáni kikapcsolódásra, az egyikünknél. Ettünk, ittunk, nevettünk, beszélgettünk. Utána feltöltődve indultunk haza, és a plusz energiákat még napokig éreztük.

Miért írok erről? Mert ezek a találkozók, amik már elég ritkák, viszont igenis rendszeresen tartjuk őket: óriási szereppel bírnak a belső egyensúlyunkat nézve. Ugyanis nemcsak ott helyben segít a felszabadító nevetés, az áramló szeretet, a dolgaink kivesézése.

Hanem ezen túlmutatva megerősít valamit bennünk hosszútávon is: BIZTONSÁGBAN VAGYOK.

A biztonságérzet nagyban hozzájárul a belső egyensúlyhoz. Hiszen mi is a biztonságérzet? Nos, szerintem pontosan ellentéte a harcra kész, éber állapotnak, amely a mindennapjaikat átszövi. Reggel feltesszük a harci festékeket (=a sminket), aztán kivonulunk a harctérre (=munkába), majd visszatérünk a törzshöz (=családhoz), ahol sokszor szintén nem kapjuk meg a regeneráló biztonságérzetet.

Mert bizony a biztonságos környezetben van csak időnk regenerálódni, töltődni és (ebből kifolyólag) teremteni, alkotni. Ha csak a harctér tölti ki az életünket, akkor erre a folyamatra nincs lehetőség, marad az ugrásra-kész állapot, ami teljes mértékben csak elveszi az energiát - erre mondjuk, hogy a stressz miatt fáradunk, épülünk le. 

Ha folyamatosan a stresszes, nagy figyelmet kívánó munkáddal foglalkozol, még otthon is kinyílik a laptopod, akkor bizony nem marad idő a REGENERÁCIÓRA, a töltődésre és reálisan érzed, hogy "épülsz le".

Amikor viszont jön egy olyan szituáció, hogy biztonságban érzed magad - mint nekem ez a barátnős nevetéses-beszélgetéses találkozó, vagy a csodálatos párommal való beszélgetések, összebújások - akkor elengeded a stresszt, ellazítod magad testileg-lelkileg, és ezzel utat engedsz a pozitív, áramló energiáknak, mely az épülésért (és szépülésért), erősödésért, alkotásért, új ötletekért, több szeretetért felelősek.

Azt tanácsolom, keressünk több ilyen szituációt az életünkben, hogy néha úgy igazán feloldódhassunk, és meglássuk valódi vágyaink.

Blanka

2015\06\17 hblanka

És mi van a férfiakkal?!

Nemrég jelent meg a cikk (A nemzedék, amit tönkretesz a magány, online játék és a pornó) és máris rengeteg a megosztás, lájkolás - telibe talált az biztos. A cikk Philip Zimbardo új könyve kapcsán a mai fiatal férfiak és fiúk helyzetét veszi elő: miért mások és miben mások, mint apáik? Mi vár rájuk?!

Én 18 éves korom óta nőkkel foglalkozom, segítem és ösztönzöm őket, próbálok nekik új energiákat átadni, hogy fejlődjenek (és mivel ez adom-kapom játék, én is töltődöm Általuk.) Mindig nőpárti voltam és valószínűleg leszek is, hiszen kislány korom óta a női szerepek, erős-nő és gyenge-nő témakör foglalkoztatott. 

VISZONT mióta megvan a kisfiam (és talán pont ezért is kaptam kisfiút) egyre inkább foglalkoztat a kérdés: ÉS

MI VAN A FÉRFIAKKAL?!

Az utóbbi 8 hónapban ráadásul van egy csodálatos párom, akivel megtaláltam azt az összhangot és intimitást, testben-lélekben-szellemben, ami kevés párkapcsolatban adatik meg. Őt elnézve, megismerve, lelkébe belelátva - és a kisfiam iránt érzett szeretettől vezérelve, egyre inkább érdekel tehát az érem másik oldala: a férfi minőség.

Eddig csak női szerepekkel foglalkoztam, ezeket veséztem ki, tapasztaltam, és a férfiak csak akkor jelentek meg az elemzés áradatban, ha a hozzájuk való viszonyunkat/ félelmeinket/ vágyainkat stb. vettük elő. A férfi egy statikus dolog volt, és mi NŐK voltunk előtérben.

Kezdem felfedezni, hogy mennyire izgalmas és bonyolult világ a Férfi is. Az ő szerepeik (általában ez a kedvenc témám a nőkkel kapcsolatban is: mennyi és milyen szerepünk van, ezeket hogyan egyensúlyozzuk előre haladva...) szóval a férfiak szerepei is épp olyan brutálisan dinamikus, mint a mienk.

Kicsit így látom a szitut: mi nők erősödünk, önállósodunk, igényeink nőnek, a hagyományos női szerepekre egyre határozottabban nemet mondunk (miközben viszony vágyunk is rájuk, sőt, hiszem, hogy sejt szinten kódolva vannak bennünk ezek a szerepek - tehát óriási a dilemma), alapjaiban minden félelem ellenére vidáman és eltökélten haladunk előre egy "nőibb" világ felé.

ÉS A FÉRFI? Van egy pici réteg, aki tud alkalmazkodni, és megtalálja a helyét ebben az "új világban" is, mert van annyira férfi, hogy a klasszikus férfi-női szereposztás nélkül is Férfinak érzi magát, és közben lelkesen teret enged a Nőnek. (Erre mondom én, hogy az igazi férfiak feministák.)

De mi van a nagy többséggel, aki elbizonytalanodva nézi a női energia előrobbanását, az ÚJ NŐT - és közben fogalma sincs mit kezdjen magával?!

Adott esetben egy APA(KÉP) sem volt (igazán) jelen az életében, tehát azt sem tudja, mihez képest kéne változnia, azt meg pláne nem, hogy milyen irányba!

Szegény mai fiatal férfiak... Azt hallják a lányoktól, hogy "mi erősek vagyunk és megmutatjuk nektek, mit képzeltek magatokról, hogy elnyomtok minket!" - miközben az a szerencsétlen fiú még talán bugyiban sem látott lányt - nemhogy elnyomta volna... Az eredmény tökéletes elbizonytalanodás, kivonulás a csatatérről, melyen teljesen váratlanul találta magát, és azt sem tudja, miért van ott. 

Egyébként az idősebb férfi-generáció lelke és éppolyan bonyolult és néha elbizonytalanodott, a mi apáink (50-70 év közötti férfiak) már az utolsó mohikánok a "klasszikus" férfiak közül, de igazából ők sem nagyon tudnak reagálni a ÚJ NŐRE (aki más mint az ő anyja vagy felesége volt). 

A férfiak azt gondolják, hogy a nők: kihasználósak / vonzóak de kurvák / törteőek / esküvőt akarnak, amitől a modern férfi valamiért retteg. A nők azt gondolják, hogy a férfiak: kihasználós szemétládák ("anyu is óvott tőlük") / elnyomós szemétládák / unalmas lúzerek.

És mintha nem lenne megfogalmazódva a nagy közösben, milyen az ideális NŐ és FÉRFI.

Mi a teendő? Nem tudom. Ezt a cikket csak azért írtam, mert a férfi irány egyre jobban érdekel a női irány mellett. Nem hiszem, hogy az lenne a megoldás, hogy mi nők visszafogjuk magunkat, hiszen most kreatívabb, szárnyalóbb a nő mint valaha, és felszabadultság-, öröm-érzet tökéletesen mutatja, hogy jó irányba haladunk...

Egyszerűen jó lenne, ha ez a (szükségszerű) változás valahogyan úgy zajlana le, hogy a fiúk is látnak benne valami kis poént.

Valójában én is el vagyok bizonytalanodva. Te hogy látod?

Címkék: férfi szerepek
2015\06\14 hblanka

Nagy Megújuló Program turbó változat - Rázd magad top-formába 42 nap alatt!

Szakértői blogomban már sokat olvashattatok a Nagy Megújuló Programról, mely 42 nap alatt látványos változást hoz az alakformálásban. Most azonban itt a turbó változat, mely...

...még egyszerűbb és követhetőbb

...express gyorsaságú és brutál látványos

...és nevetséges áron elérhető, sőt az igazán elkötelezettek INGYEN is hozzájuthatnak!

 

A program sikere a termékek minőségén múlik, valójában ezt csak kiegészíti az edzéstervekkel és étkezési tippekkel teli Nagy Megújuló Program kiadvány. A BYAS fehérje turmix és a BYAS XLR8 szépségkapszula brutálisan csökkenti az étvágyat, energikussá tesz, felturbózz a zsíranyagcserét, és úgy pucolja le a zsírt, hogy közben az izomból nem veszítünk - sőt, tónusosabbá válik az izomzat... Ha még mozogsz is hozzá, és megfelelő mennyiségű folyadékot viszel be, a hatás már 1-2 hét  után egyértelmű!

HOGYAN LEHET HOZZÁJUTNI A TURBÓ NAGY MEGÚJULÓHOZ?

Magyarországon a BYAS testformáló programot még kevesen ismerik. Mivel az a célom, hogy több emberhez eljusson a híre, referencia-embereket keresek a programhoz! Ezért olvasóimnak és vendégeimnek a következő ajánlatot teszem:

1. lépés: Határozd el magad a karcsúbb, fittebb test mellett.

2. lépés: Találkozzunk személyesen, tudj meg többet a fogyás hátteréről, a termékekről, az edzésekről

3. lépés: Juss hozzá a 2 BYAS termékhez 34.800 Ft helyett csak 23.600 Ft-ért ebben a hónapban.

+ Fogadd el AJÁNDÉKBA az útmutatót, és az életed végéig szóló ingyenes bérletet a havi egy állapotfelmérésre, melyet a csapatunk edzői végeznek.

4. lépés: Ha elég elkötelezett és ügyes vagy a fogyásodban, a 2. hónaptól juss hozzá INGYEN a termékekhez minden hónapban.

5. lépés: Zsebeld be a bókokat, ragyogj, légy elégedett magaddal! :)

 

Ha szeretnéd a programot az elsők között tesztelni, és élni a fenti ajánlattal, akkor jelentkezz: fitneszanyu@gmail.com. Küldd el a paramétereid (testsúly és magasság, céljaid) és telefonszámod - a napokban megkeresünk, és már indulhat is a nagy fogyásod! :)

 

Pontosan mire is képes ez a program? Szakértői blogomban hétről hétre követheted a változásokat, katt ide!

 

 

2015\05\26 hblanka

Vállalkozás GYES alatt - a legjobb döntés, amit hozhatsz!

Ma már nem ritka, hogy az anyukák a GYES mellett (mely akár több évig is tart) igényelnek valamiféle elfoglaltságot, hogyne csak a pelus-etetés-alvás bűvös háromszöge – no meg némi házimunka – uralja az életüket. Minden tiszteletem azoké a nőké, akiket kielégít ez  az életmód, de én bevallom, majd meghaltam egy kis szellemi kihívásért otthon ülve…

Sokan „dolgozgatnak” otthon, vagyis támogatják a férjük munkáját, vagy a volt cégüknek dolgoznak be heti pár órában – míg mások, akiknek nem „adatott meg” ez a lehetőség, kibontják végre a szárnyaikat és VÁLLALKOZNAK. (Ismerek olyat is, aki 3 gyerek mellett a férje cégének tiszteletbeli titkárnője és közben sikeres vállalkozónő is… Hát igen, a nők ereje határtalan!)

Nos, a GYES többet tartogat magában, mint gondolnánk: az otthon ülő anyuka végre több időt fordíthat a gondolkodásra, önértékelésre, mint eddig, hiszen ajtón kívül maradnak az okoskodások, ötletek, nagy lelkizések, mások története és hangja – végre rájöhetünk, mihez van igazán kedvünk, mi érdekel

Jó esetben, az adott anyuka mellett színen van egy támogató férj, aki nem veszi el a kedvét, esetleg biztatja is, így az anyuka az alvásidőben vagy éjfél és hajnal között időt fordíthat a vállalkozására…

 

Ez pedig fantasztikus! Tudod miért?

 

a                Mert végre elgondolkozol azon, valójában mi is érdekel, mi szórakoztat… Muszáj kigondolnod, mi az amit IGAZÁN akarsz, hiszen az időbeosztásod többé nem engedi, hogy hülyéskedéssel töltsd az időd.

a                Mert végre van alkalmad, kizárva az okoskodó rokonokat, barátnőket stb. egy dologra koncentrálnod. Én a GYES alatt jöttem rá, hogy eddig mennyire átvettem mások gondolatait! Otthon ülve viszont képes voltam fókuszálni, meghallani a belső hangot és a siker felé venni az irányt.

a                Mert önállósodhatsz szellemileg és anyagilag – az otthoni munka az íróasztalnál zajlik, mégis kimozdít: egy olyan világba, ahol csak a te elképzeléseid számít. Amint beérik az elképzelésed, a blogod, az irány, elkezdesz pénzt s keresni vele, az anyag önállóság pedig alapvető feltétele az önbizalomnak!

a                Mert a mai világ az online munkákról szól! Ugye te is tudsz erről?! Hogy egy íróasztal mögül el lehet irányítani egy online vállalkozást? Hogy egyesek blogírással vagy videóbllogolással keresnek pénzt? Hogy vannak webkonferenciák, melyekkel eladhatod a terméked anélkül, hogy kimozdulnál? Hogy a skype-tárgyalásokkal akár külföldi kuncsaftjaid lehetnek??

a                Mert a gyerekhez is több türelmed lesz… És ki ne akarna ebből többet?! A szellemi munka, a sikerélmény vagy csak az elégedettség-érzés, hogy csináltál valami  „mást” is, annyira feltölt, hogy a játékra, altatásra is több energiád jut. Ez a tipikus esete annak, hogy a több energiabefektetés csak még több energiát szül! J

 

 

Nézd meg, hogy én mivel foglalkozom a fitness-szépség területén, vagy olvasd el, mi az én vállalkozásom története! Ha tetszik a téma és csatlakoznál hozzánk, katt ide! J

 

2015\05\18 hblanka

Egy ablak az anyukáknak, melyen keresztül...

A XX. és XXI. század számtalan feledhetetlen és verhetetlen nőt adott nekünk. (Persze a korábbi századok is, de ilyen elsöprőek még soha nem voltunk!) Te kinek a nevét mondanád, ha egy igazán kiemelkedő nőt kéne megemlítened?

Egy beszélgetés alkalmával ezt a feladatot kaptam a napokban. Nagy nő-pártiként természetesen egy pillanatra elbizonytalanodtam, azonban hirtelen eszembe jutott egy név: VIDA ÁGI.

Ha anyuka vagy, vagy vállalkozónő, esetleg a kettő egy személyben, akkor nem létezik, hogy ne ismerd a nevét.
Ő az a nő, aki áttörő változást ért el sok-sok-sok magyar anyuka szemléletében.
Ő az, aki az online vállalkozást mindenki számára elérhetővé teszi, egyszerűvé, emészthetővé.
Kedvet csinál.
Kimondja, hogy a GYES alatt is lehet szellemileg aktívkodni, tanulni, fejlődni.
Hogy gondold át miben vagy igazán jó, és mi lelkesít.
És legfőképp: merj belekezdeni az Újba.

Mintha kinyitott volna egy ablakot a magyar édesanyáknak, nőknek, melyen keresztül...

...láthatóvá vált a Jövő

...az önálló élet

...az anyagi függetlenség

...a szellemi fejlődés

...az Önbizalom, a kiteljesedés érzése.

Imádom ezt a nőt, követem ahol lehet, jegyzetelem a hírlevelét, a posztjait... Boldog és büszke vagyok, hogy a magyar nők ennyire találékonyak, önállóak és energikusak!!! <3 Hiszem, hogy mindettől csak még szuperebb anyukák is lesznek! Hajrá ötletelő, vállalkozó, lelkes anyukák, lányok, nők! <3

Ölel, Blanka

 

Karcsúsodnál, szépülnél? Katt ide.
Ha viszont karcsúság és szépség területen dolgoznál: ide katt.